Anul acesta vara a fost lungă și călduroasă, așa că am fost luați un pic prin suprindere când a trebuit să renunțăm la sandale pentru încălțăminte mai călduroasă. Dacă ești printre cei care au fost luați pe nepregătite de această perioadă de tranziție, avem o salvare de ultimă oră – hai să aruncăm o privire la încălțămintea trendy de iarnă pe care le poți achiziționa din colecția nouă!

Până în urmă cu câțiva ani, era de neconceput ca cizmele să fie integrate într-un styling de mers pe stradă. Dar acum este posibil și trendy pe deasupra! Propunerea noastră : dresuri negre, pulover oversized, șosete croșetate peste genunchi și cizme roșii.

Detaliile de blană artificială sunt apreciate în orice combinație! Așa că, în colecția toamnă/iarnă 2018 putem regăsi detalii de blană pe geci, pe jachetele parka, pe gecile de piele și pe încălțăminte. Blana este un detaliu care îți va face ținuta mai interesantă și mai tinerească! Așadar sunt IN materialele groase și blana călduroasă, dar sunt atractive și cataramele și șireturile asemănătoare celor cu care faci expediții pe munte. Și culorile? Le dorim pe fiecare culoare! De la o culoare neutră la una foarte aprinsă!

Când vine vorba de încălțăminte de iarnă, avem adesea avantajul funcționalității asupra esteticii! Însă anul acesta lucrurile nu trebuie să fie chiar așa! Extrem de populare și purtate de orice trendsetter, anul acesta sunt perechile de încălțăminte cu șireturi. Indiferent dacă este o pereche mai masivă de încălțăminte sau un model mai delicat, detaliile cu șireturi sunt un must have!

Anul acesta suntem înnebuniți după cizme! În zilele mai răcoroase pot fi combinate cu fuste scurte, dresuri groase și paltoane groase. Și o eșarfă pe un imprimeu interesant va schimba întreaga ținută!

Dat fiind faptul că iarna ne-a luat prin surpindere, este important ca ținuta noastră să fie în trend. Normal că nu ne dorim să ne fie frig pe timpul zilelor răcoroase, așa că îți sugerăm să alegi pantofi de calitate, durabili și trendy. Așa că vei putea sta mai mult timp afară, și vei arăta minunat!