Credem că abia așteptăm cu toti revenirea acestei tendințe.Nu avem nevoie sa vorbim despre deoarece este de la sine inteles – pantaloni evazati care plac tuturor iubitoarelor de moda! Daca esti una dintre aceste persoane care abia asteapta intorcerea lor atunci trebuie sa vezi cum i-am combinat.

Haideti sa ne amintim pe scurt de blugi evazati de jos pana la genunchi. Au fost indragiti de hipioti in anii `70, iar la scurta vreme dupa aceea, acestia au acaparat complet lumea modei.Distingem blugi evazati, care se raspandesc usor, astfel incat sa nu acopere incaltamintea.Partea evazata a blugului abia acorera incaltamintea.Si bine inteles, pentru cei extravaganti acestia pot acoperi in totalitate incatamintea.

Una dintre caracteristice de baza a pantalonilor evazati este ca acestia glorifica figura feminina, pentru ca se potrivesc fetelor cu talie subtire dar si celor cu solduri mai mari.Sunt eleganti in ambele cazuri pentru ca urmaresc liniile corpului si au aspect simetric.Se pot combina foarte bine la orice tinuta eleganta.

Blugi evazati poti fi combinati cu orice si de aceea ii adoram! Tricouri, pulovere si pulovere supradimensionate formeaza combinatia perfecta care nu poate trece neobsevarata.Aceste modele de blugi nu au nevoie de multe detalii, deoarece desing-ul lor este mai mult decat suficient. Aplicatii doar, poate mici taieturi la genunchi sau umbre de culori.Un lucru care este de nelipsit cu blugi evazati este o geanta interesanta.

Altfel spus asteptam cu nerabdare reintoarcerea lor, nu trebuie sa uitam ca sunt cateva stiluri obligatorii pentru toti formatori de opinie, ca printul animal pe blugi. O pereche de blugi cu talie inalta, chiar si intr-o combinatie de business, arata elegant.

Nu vrem sa te grabim, dar de acum incolo blugi evazati vor fi prezenti in raftul nostru virtual, ei au devenit cel mai vandut produs. Iar noi nu vrem ca tu sa stai fara blugi tai preferat,blugi evazati- grabeste-te!