De ce iubim toamna? Pentru că ne face să scoatem din dulap cele mai călduroase, confortabile și moi piese. O da, aceasta este vremea când toate straturile zguduie lumea modei, în așa fel încât să fim și trendy!

Poate că te numeri printre norocoasele care pot lucra de acasă. În acest caz trebuie să ai câteva perechi de colanți pe care să le combini cu pulovere. Adorăm puloverele cu imprimeuri nebune sau puloverele oversized. Așa că o asemenea ținută ar trebui să fie călduroasă, dar ar trebui și să îți permită să te poți mișca. Când alegi niște colanți și un pulover oversized pentru a lucra de acasă, știi întotdeauna că ești gata de o pauză, așa că poți ieși după o cafea sau o scurtă plimbare! Și întotdeauna în stil!

Dacă poți merge la birou într-o ținută casual, în acest caz, trebuie să alegi un pulover cu un design interesant. Accentul ținutei casual în acest caz va fi pe umerii și spatele gol, detalii pe spate și volane. Aceste pulovere merg de minune cu un wet look, colanți sau colanți care imită pielea. Blugii îi adorăm pur și simplu!

Nu doar la birou trebuie să domini lumea modei, ci și în timpul liber. De aceea toamna aceasta trebuie să alegi un pulover într-o culoare trendy, blugi și pentru a completa ținuta adaugă un cardigan sau un palton. Paltonul roșu sau gecile îmblănite sunt pentru cele puțin mai îndrăznețe. Sau chiar sunt o alegere perfectă pentru o ținută de toamnă? Nu uita că pentru un final touch, trebuie să adaugi o pereche de cizme sau botine.

Înainte de a încheia, nu trebuie să uităm și de stilul sportiv care scoate în evidență glugile. Sezonul acesta hit-ul absolut sunt bluzele care pot fi purtate ca și rochii. Dacă hanoracele nu sunt prima ta alegere, suntem siguri că nu vei putea rezista rochiilor tricotate din colecția noastră nouă!

Să repetăm! Ce trebuie să avem în garderobă anul acesta? Colanți confortabili, pulovere ovsersized, geci parka și încălțăminte la modă! Să înceapă aventurile de iarnă!