Dacă ne intrebati pe noi, pielea a fost întotdeauna (și pentru totdeauna) la modă! La fel ca jachetele de piele, care de ani de zile sunt o piesă de îmbrăcăminte indispensabilă pentru orice trendsetter, există colanti din piele. Fie că e vorba de tribună sau de altceva? Depinde si de parerea ta!

A fost o vreme cand pantalonii stramti erau purtati doar de fete slim. Astăzi, noi ii oferim pentru toate femeile - scunde și înalte, slabe sau cu forme- colantii din piele au fost timp de mai multe sezoane un hit al primaverii, in scena de moda din întreaga lume. La fel ca blugii dvs. preferați, trebuie să aveți întotdeauna in dulap, colanti din piele. De ce? Deci, să spunem că, în afară de a fi confortabili și practici, ei pot fi ușor combinati cu o varietate de tinute.

Din fericire, moda de astăzi, ne spune că tot ce este incompatibil este compatibil și aceasta este doar o altă preocupare pentru noi! Cu excepția cazului în care merg bine pe pantofi sau pantofi, ei merg perfect cu o rochie sau cizme, astfel încât să nu poți greși doar cu ei! În ceea ce privește combinațiile pentru rochii, atat pentru o tinuta zilnică sau o tinuta de ocazie, în combinație cu pantofii cu toc înalt, toata lumea te va observa! Pentru cei puțin mai curajoși: colanti din piele + tenisi ugly + partea superioară supradimensionată este săptămâna noastră de design de top. Ești de acord?

Sperăm că ați primit puțină inspirație din articolul nostru. Dacă răspunsul este da, alegeți propria pereche de colanti din piele între modelul Shirlen sau Zelina. Dacă nu v-am convins de data aceasta, nici o problemă - vizitați site-ul nostru online și găsiți inspirația din confortul propriei case. Poate fi mai bine?